Bajes Streetfood Club

Café Restaurant in Blokhuispoort

Promotiefilm ten behoeve van nieuw Foodconcept.
Opnames van nieuwe inrichting en lekkere gerechten uit alle windstreken.

FilmPromotiefilm SusPhos
LocatieLeeuwarden
11

3D animatie illustreert hoe een product er uit komt te zien. Wil je een nieuw product op een bijzondere manier in de markt zetten, of simpelweg uitleggen hoe de werking van een product is kies dan voor 3D animatie. Deze techniek is uitermate goed in te zetten voor productpresentaties, advertenties en commercials. In 3D kun je de camera plaatsen waar je wilt, en beelden maken die in het echt onmogelijk zijn. Vraag ons naar de ongekende mogelijkheden van deze techniek en breng je product of dienst tot leven. Helder Media kijkt hierbij niet alleen naar techniek, maar kiest altijd voor een bijzondere en onderscheidende manier van presenteren.

11
11

Trivec

Techniques for surface finishing

Proces film voor een compleet nieuw productieproces van Trivec. Trivec bouwt productielijnen voor oppervlaktebewerking. Met deze film krijgen klanten van Trivec meer inzicht in het gehele proces van oppervlaktebewerking en welke modules daarvoor in te zetten zijn. 

Van Vuuren

Openingsfilm Van Vuuren

Voor de onthulling van een compleet nieuw productieproces voor het vervaardigen van meer dan 1000 deuren per dag heeft Helder Media een film gemaakt voor de bekendmaking van de naam van deze langste productielijn van Nederland.

11

Jongia

Jongia Mixing Technology

Sinds 2016 werkt Helder Media voor Jongia. In hun zoektocht naar nieuwe manieren om hun producten te presenteren kwamen zij met ons in contact. We hebben Jongia geholpen met diverse product visualisaties en Product animaties in 3D. Door onze ervaring in het lezen van technische tekeningen en het vertalen van moeilijke processen naar film hebben wij hun marktpositie verder weten te verbeteren. In 2019 maakten we de corporate film.
Jongia Mixing Technology heeft meer dan 80 jaar ervaring in roer- en mengapparatuur en daarmee uitgebreide kennis van de verschillende procesindustrieën, marktspecifieke trends, vereisten en behoeften.