Bajes Streetfood Club

Café Restaurant in Blokhuispoort

Promotiefilm ten behoeve van nieuw Foodconcept.
Opnames van nieuwe inrichting en lekkere gerechten uit alle windstreken.

11
FilmPromotiefilm SusPhos
LocatieLeeuwarden
11

3D animatie illustreert hoe een product er uit komt te zien. Wil je een nieuw product op een bijzondere manier in de markt zetten, of simpelweg uitleggen hoe de werking van een product is kies dan voor 3D animatie. Deze techniek is uitermate goed in te zetten voor productpresentaties, advertenties en commercials. In 3D kun je de camera plaatsen waar je wilt, en beelden maken die in het echt onmogelijk zijn. Vraag ons naar de ongekende mogelijkheden van deze techniek en breng je product of dienst tot leven. Helder Media kijkt hierbij niet alleen naar techniek, maar kiest altijd voor een bijzondere en onderscheidende manier van presenteren.

11
11

Trivec

Techniques for surface finishing

Proces film waarbij gebruik is gemaakt van onze steadycam en drone voor het vastleggen van een compleet nieuw productieproces van Trivec.

Trivec bouwt productielijnen voor oppervlaktebewerking. Met deze film krijgen klanten van Trivec meer inzicht in het gehele proces van oppervlaktebewerking en welke modules daarvoor in te zetten zijn. 

 

Klik op de afbeelding om de film te bekijken

Van Vuuren

Openingsfilm Van Vuuren

Voor de onthulling van een compleet nieuw productieproces maakten wij deze 3d animatie. de animatie wordt gebruikt voor de bekendmaking van de naam van deze langste productielijn van Nederland. De KAMELEON!

Klik op de ronde afbeelding om de animatiefilm te bekijken.

11

Jongia

Jongia Mixing Technology

Door onze ervaring in het vertalen van moeilijke processen naar film hebben wij Jongia’s marktpositie verder weten te verbeteren. We hebben hun geholpen met diverse product visualisaties en Product animaties in 3D.
In 2019 maakten we de corporate film. Klik op de afbeelding om de film te bekijken.

Jongia Mixing Technology heeft meer dan 80 jaar ervaring in roer- en mengapparatuur en daarmee uitgebreide kennis van de verschillende procesindustrieën, marktspecifieke trends, vereisten en behoeften. 

11