Wij zijn Helder

KRACHTEN BUNDELEN

Helder is ontstaan uit een samenwerking tussen Ronald Talma en Jeroen Devilee in 2016. Onze ervaring in film en animatie hebben we gebundeld. Zo kunnen we meer voor onze klanten betekenen in een tijd waarin bewegend beeld steeds meer een hoofdrol speelt.

Door onze diverse specialismen kunnen we klanten ontlasten in hun creatieve vraagstukken. laagdrempelig 'to the point' en met enthousiasme!

Inmiddels hebben wij een rijkelijk portfolio opgebouwd. Door de jaren zijn grote en kleine klanten voorzien van creatieve video-producties. Hierbij houden we rekening dat het onze klanten werkelijk helpt zich te onderscheiden in een markt die overspoeld wordt door beeld. Samen met jou bedenken we aansprekende en onderscheidende concepten. Vervolgens regelen we de gehele productie; van concept, productie postproductie tot aan de oplevering. Tijdens een productie zitten we dicht op de bal en houden je op de hoogte van het gehele proces, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Top begeleid. Goed de klant op zijn gemak laten voelen met zo’n camera voor je neus. Leuke creatieve idee├źn en topresultaat!

Michael Zom - FIT 20
Tevreden klanten0
Wordt jij de volgende?